Haddonstone

 Scarborough Spa restoration web benyt 1

 

Haddonstone er et velrenommeret engelsk firma, som fabrikerer bygningsudsmykning og haveornamenter.

Firmaet der blev grundlagt i 1971 udstillede allerede året efter på Chelsea Flowershow. Haddonstone producerer alle deres haveornamenter ved hjælp af en særlig støbeteknik. De har udviklet deres egen unikke blanding af kalksten og cement, som giver et udtryk af ældre klassisk skulpturkunst.

Alt er håndlavet
Samtlige Haddonstone produkter er håndlavet på fabrikken i England. De er alle nøje kvalitetstestet inden de forlader fabrikken. Der er 5 års garanti på Haddonstones haveornamenter.

Haddonstones produkter er replika af kendte som ukendte eksisterende gamle krukker, møbler, buster, statuer og fontæner.

Haddostone samarbejder tillige med National Trust, som er en velgørenhedsorganisation grundlagt i 1895, der arbejder med bevaring af smukke eller historiske bygninger i England, Wales og Nordirland. Krukker, balustrader og statuer, der næsten er gået til at tidens tand, genskabes nænsomt af Haddonstone. En del af produkterne er ligeledes blevet standard produkter i deres sortiment. Så det er ikke kun en fantastisk smuk udsmykning man anskaffer sig, men også enudsmykning med historie.

Besøg Haddensstones hjemmeside

Kontakt os

Klassisk Bygningskunst
v/ Tina Thorsby
Gødstrup Bygade 2
4684 Holmegaard

4215 5945

 

 

                                       Katalog

SMS "KATALOG" samt dit navn og adresse til 4215 5945 så sender vi det store 200 siders inspirationskatalog.

 

 


Bygningsudsmykning

bygningsudsmykning forside

Haddonstones bygningsudsmykninger består af et omfattende sortiment fra døre-, indgangs-, gulv-, og vægdekorationer til vinduesrammer..

Læs mere

 

Restaurering

restaurering forside

Klassisk bygningskunst og Haddonstone tilbyder råd og ideer til restaurering og bevarelse af sten herunder genopretning og erstatning af beskadiget dekorationer, naturlige og kunstige sten på historiske bygninger.

Læs mere 

Dør partier

Door web

Hos Haddonstone kan du få skabt din drømme portal til hoveddøren eller genskabt nedslidte eksisterende.

Kontakt Klassiskbygningskunst for mere information, klik her.

 

Toppe til indgange

Pier and caps web

Støbte toppe giver lige det ekstra i elegance til indgarngspartiet. De er ideelle til en sten- eller murstensøjler. De støbte toppe fås i en bred vifte af størrelser og profiler. Haddonstone kan også specialfremstille støbte sten toppe efter individuelle specifikationer, størrelser og profiler.

Kontakt Klassiskbygningskunst for mere information, klik her

Flise belægninger

Riven Paving x500

Haddonstone har en række støbte fliser til både indendørs samt udendørsbrug. Der er alt fra rå fliser til sandstenslignende fliser, i forskellige farver og størrelser. Drømmer du om en traditionelt victoriansk sort hvidt orangeri belængning har vi en elegant løsning på dette. Alle fliser er håndstøbte efter århundrede år gamle traditioner.Et smukt billigere  alternativ til sandstensfliser. Alle fliser er frostsikre. Se mere Klik her

Orangeri fliser

orangeri belægning

Vi tilbyder de skønneste orangeri fliser i den skønne vitorianske stil. Se mere under menupunktet: Flise belægninger.

Klik her