Klassisk Bygningskunst

Tina og Pan

Klassiskbygningskunst repræsenterer Haddonstones bygningsdele og facaderenovering såvel som haveornamenter og krukker som vi sælger gennem vores firma Havens Kunst.

Havens Kunst blev etableret i 2016 af Tina Thorsby, på billedet portrætteret med den skønne buste Pan.

Havens kunst har et bredt udvalg af Haddonstones have produkter, som kan ses i udstillingshaven i Kastrup. Buster, piedestaler, krukker, urner, væg fontæner, bænk og fuglebad kan ses. De er ikke stillet op på rad og række, men indgår som en naturlig del af haveudsmykningen. På den måde kommer produkterne mere til sin ret og giver inspiration.

Der er forskellige produkter repræsenteret i de tre mest anvendte farver: Portland , Bath og Terracotta som Haddonstone tilbyder. Kontakt mig hvis du har lyst til at se de skønne produkter i deres naturlige omgivelser.

Velkommen til Havens Kunsts udstillingshave.

Hår du spørgsmål til bygning eller facaderenovering er du velkommen til at ringe på mobil: 4215 5945.

 

Kontakt os

Klassisk Bygningskunst
v/ Tina Thorsby
Gødstrup Bygade 2
4684 Holmegaard

4215 5945

 

 

                                       Katalog

SMS "KATALOG" samt dit navn og adresse til 4215 5945 så sender vi det store 200 siders inspirationskatalog.

 

 


Bygningsudsmykning

bygningsudsmykning forside

Haddonstones bygningsudsmykninger består af et omfattende sortiment fra døre-, indgangs-, gulv-, og vægdekorationer til vinduesrammer..

Læs mere

 

Restaurering

restaurering forside

Klassisk bygningskunst og Haddonstone tilbyder råd og ideer til restaurering og bevarelse af sten herunder genopretning og erstatning af beskadiget dekorationer, naturlige og kunstige sten på historiske bygninger.

Læs mere 

Dør partier

Door web

Hos Haddonstone kan du få skabt din drømme portal til hoveddøren eller genskabt nedslidte eksisterende.

Kontakt Klassiskbygningskunst for mere information, klik her.

 

Toppe til indgange

Pier and caps web

Støbte toppe giver lige det ekstra i elegance til indgarngspartiet. De er ideelle til en sten- eller murstensøjler. De støbte toppe fås i en bred vifte af størrelser og profiler. Haddonstone kan også specialfremstille støbte sten toppe efter individuelle specifikationer, størrelser og profiler.

Kontakt Klassiskbygningskunst for mere information, klik her

Flise belægninger

Riven Paving x500

Haddonstone har en række støbte fliser til både indendørs samt udendørsbrug. Der er alt fra rå fliser til sandstenslignende fliser, i forskellige farver og størrelser. Drømmer du om en traditionelt victoriansk sort hvidt orangeri belængning har vi en elegant løsning på dette. Alle fliser er håndstøbte efter århundrede år gamle traditioner.Et smukt billigere  alternativ til sandstensfliser. Alle fliser er frostsikre. Se mere Klik her

Orangeri fliser

orangeri belægning

Vi tilbyder de skønneste orangeri fliser i den skønne vitorianske stil. Se mere under menupunktet: Flise belægninger.

Klik her